Били Айлиш

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>
Били Айлиш днес е една от световно известните изпълнителки на популярни песни и се радва на много фенове от различни страни. На 26-ти февруари се очаква световната премиера на документалната продукция, в която главната роля се изпълнява от самата нея. Това значи, че феновете на певицата ще научат всичко по-интересно от първо лице, но така разказът е още по-интересен и автентичен. Кътлър е името на човека, който работи по създаването на продукцията. Той е режисьор и сценарист, което определено не е лесно за съчетаване, но много други негови колеги и досега го правят. Какво всъщност трябва да знаем за момичето, което наскоро издаде първи самостоятелен албум? 

     От 26-ти февруари Били Айлиш официално тръгва по кината, като това е определено за поне по-голямата част от страните. В България може би ще има известен период на закъснение, което не е за пръв път с новите филми. През това време е редно още да кажем, че певицата не търси помощ от никого за написването на музиката към своите парчета. Тя сама ги композира и по този начин още повече се утвърждава на сцената. Но какъв ли е животът извън нея, в личен план? Този въпрос винаги витае във въздуха за певци, актьори и други хора от света на шоу бизнеса. Скоро ще знаем всичко по-важно, разказано от самата нея, а тя вече има много фенове по целия свят, в това число и в България.

Жанр: Документални филмиГледано: 80

Били Айлиш