Били Хлапето

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

    Били Хлапето е може би един от най-страховитите престъпници, върлували в дивия запад. Сега едноименния нов филм, посветен на неговата личност, ще ни разкаже повече за него и ще проследи пътя му към престъпния свят. На осми март тази година ще видим световната премиера на филма, който е създаден от Винсънт Донофио. Освен режисьор, той е и сценарист, а главните роли определено са поверени на хора, които познаваме добре и които са безспорни звезди в киното. Итън Хоук, Крис Прат и Дейн Дехаан са малка част от звездите, които ще видим като екранни партньори. Джейк Шур пък прави своя дебют в света на киното, изигравайки младия Рио, тоест един от най-важните персонажи във филма.

     Рио тръгва на спасителна мисия, като целта му е да измъкне сестра си от лапите на своя зъл чичо, който я държи като заложница. Той дори не е подозирал, че скоро ще му се наложи да се срещне очи в очи с Били Хлапето, но когато шериф Гарет засича стъпките на Рио, му предлага да вървят заедно. За Гарет има само едно важно нещо на този свят като представител на реда и закона – да ликвидира Били, който отдавна му лази по нервите. Той в крайна сметка успява да постигне целта си, но преди това има преломен момент, свързан с избора на Рио. Какъв ще стане той – бандит като Били или бранещ доброто редом с Гарет, макар и на висока и трудно платима цена?

Жанр: Биографични филми Драма филмиГледано: 109

Били Хлапето