Богинята на съдбата

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Богинята на съдбата има напълно нормален човешки облик и е майка на две деца. Налага ѝ се да замине за известно време и поверява грижите им на двамата си най-добри приятели. Познава ли ги наистина добре и може ли да им се гласува абсолютно доверие? Двете момчета или млади мъже – това зависи от гледната точка – са хомосексуалисти с дълго продължаваща интимна връзка. Вече 15 години Артуро и Александро са заедно и това не им пречи да се обичат и да изпитват силни взаимни чувства. Но ето че връзката им се намира в сериозна криза, излизането от която е наложително колкото се може по-бързо. В противен случай те ще се превърнат в поредните разделени партньори.

      Богинята на съдбата прави така, че покрай грижите за децата двамата да намерят отново себе си и да осъзнаят с болезнена яснота колко крехко е всичко наоколо. Йоспетек е името на режисьора и автор на сценария на тази италианска драма с успех в международен план. Сагата видя бял свят още през 2019-та, когато светът не познаваше пандемията от вируса и последиците. Поради затварянето на света и отлагането на редица премиери, в българската държава филмът дойде едва на 17-ти този месец. Какво все пак ще стане с двамата, докато майката на малчуганите се наслаждава на свободното си време? Любовта е всичко на този свят и всеки, който я има, се чувства по-щастлив в сравнение с останалите самотни и тъжни за дълго време хора.

Жанр: Драма филмиГледано: 49

Богинята на съдбата