Бош – Наследство

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Бош – Наследство ще ни покаже в действие едноименния полицейски сержант, който не се спира пред нищо и гони престъпниците. Във всички книги на Конъли личи геният му и майсторското изграждане на образа, но ето че и филмовата индустрия не остава безучастна и адаптира за голям екран творбите му. Поредната такава ще е под формата на криминален сериал, който започва да се излъчва премиерно от шести май. Засега не се знае по коя точно телевизия ще вървят епизодите и дали няма да ги видим и по кината. Другата въпросителна е около името на режисьора, а сценарият се движи точно по Конъли. Какво ще прави Хари, който вече е пенсионирано ченге и не е към отделите?

     Вместо да стои далеч от неприятностите и да се наслаждава на свободата си, в Бош – Наследство виждаме Хари заедно с дъщеря си да работят по осъществяването на едно свое начинание. Те отварят частна детективска агенция и така отново стават трън в петата за бандитите. Ще бъдат ли наети от богати и влиятелни клиенти и има ли начин някой да ги вкара в клопка? Такова развитие на събитията не е непознато за Бош, който е изпадал в какви ли не трудности. Мими Роджърс изпълнява главната женска роля, а тази на Хари ще бъде дадена на единия от двамата актьори в лицето на Тайтъс Уеливър и Мадисън Линц. Очакват ни много напрегнати моменти с Бош  и дъщеря му, които са твърди и последователни в гоненето на престъпници.

Жанр: Криминални филми СериалГледано: 55

Бош – Наследство