Да обичаш Пабло

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Пабло Ескобар е човек, за когото могат да се кажат много неща и не е задължително всички да бъдат негативни. Вярно е, че той е един от най-жестоките и свирепи нарко барони, живели някога и не се колебае да извършва престъпления, ако от това ще има изгода. Благодарение на убийствата, продаването на дрога и изобщо на мръсните далавери, той успява да натрупа завидно финансово състояние, което по всяка вероятност възлиза на милиарди долари. Днес също така е много популярна едноименната страница в социалния гигант Фейсбук, кръстена с неговото име, където на снимки с неговия лик има както мъдри мисли и цитати, така и весели шеги и закачливи послания. Време е да представим Да обичаш Пабло.

   Ескобар е мъж, в когото безумно се влюбва млада журналистка. Тя стига дори до там, че написва обширни мемоари, а от тях се ползва значителна част за направата на настоящия филм. Световната премиера на тази биографична драма се състоя на 12-ти октомври, затова тепърва ще навлиза в държавите и ще става достъпен за зрителите. Фернандо Леон де Араноа пък е човекът, на когото трябва да благодарим за създаването на продукцията. Той е режисьор и сценарист, а вероятно има и решаващата дума за избора на актьори, които да изпълнят главните роли. Питър Сарсгаард е само началната брънка във веригата звезди, партниращи си на големия екран. Хавиер Бардем е голямото име от страна на мъжете актьори, докато женската част е убедително представена от Пенелопе Круз.

Жанр: Биографични филми Драма филмиГледано: 85

Да обичаш Пабло