Дневна смяна

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Дневна смяна е филм, в който главният герой не разкрива докрай с какво се занимава дори на най-близките си хора. През нощта кроткият и изпълнителен в професията си чистач на басейни в долината Сан Фернандо изведнъж се превръща в ловец на вампири, които лови в малките и дълбоки нощни часове. Тогава хората спят и със сигурност не подозират за чудатото занимание на чернокожия симпатяга. Той има дъщеря, която много обича и обгрижва, а знае ли детето за странното хоби на татко си? Ако е така, помага ли му тайно или открито му се подиграва и присмива? Поне две големи имена имат главни роли във филма и едното от тях е на Дейвид Франко.

       Не той обаче изпълнява ключовата роля в Дневна смяна – тази чест е оказана на Джейми Фокс. В тази фентъзи комедия с елементи и на хорър Фокс малко изневерява на себе си и е коренно различен например от ролята си в Съучастникът. Но има и такива моменти, когато един голям актьор сменя амплоата си и отново блести пред верните си фенове. На дванадесети август е обявено, че филмът ще има световна премиера. Дали и зрителите от страната ще могат да го гледат тогава – засега това остава неизяснено. Дж. Дж. Пери е човекът, който работи по режисурата на продукцията, а поне няколко сценаристи са ангажирани с написването на сюжета. Един от тях е Хатън, но крайният резултат засега остава загадка за всички почитатели на вампирите и басейните.

Жанр: Фантастични филми Филми на ужасите Филми с комедияГледано: 81

Дневна смяна