Додо

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       На пръв поглед между птицата от вида Додо и едно гръцко семейство не може да има нищо общо, но този филм ще ни убеди категорично в противното. Нещо повече, продукцията далеч не е нова за повечето държави от европейския континент, а също така и за Гърция. Защото главните герои са именно гърци и притежават вила в столицата Атина. Но преди да продължим с детайлите по сюжета, е редно да информираме откога филмът е достъпен за гледане по кината. На двадесет и пети май той вече дебютира, а от тогава мина повече от половин година. За българската публика сега е моментът да проследи какво има да се случи в живота на гърците и тяхната дъщеря.

       Тя съвсем скоро трябва да се омъжи за своя избраник, който е богат и заможен и това може един път завинаги да реши проблемите на семейството на булката откъм финансовата страна. Всъщност, едва ли не близките на младоженката се интересуват точно от това. Но два дни е дълъг период от време и всичко планирано може да се обърка само за секунди. Това все пак може и да се избегне, но ето че птицата Додо не спира да кръжи около вилата и да внася смут в редиците на роднините. Защо те са на път да изгубят контрол и може ли нещо да се направи, преди да е станало твърде късно? Тази романтична комедия носи типичния заряд на балканските нрави, така че ще ни е приятно да я гледаме.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 56

IMDB: Dodo (2022) on IMDb
Додо