Докато смъртта ни раздели

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Докато смъртта ни раздели е филм, който ще гледаме сравнително скоро на големия екран. На 23-ти август е премиерата на игралната продукция и за света, и за страната, ето защо ни делят десетина дни от премиерата. През малкото оставащо време ще запознаем зрителската аудитория с основните детайли на сюжета и с изпълнителите на главни роли. Всичко това ни дава първоначална представа за същността на филма и какво да очакваме от него. Преди всичко, това е хорър и мистерия в едно, нещо, по което вероятно си падат много фенове. Райън Мърфи е режисьор и сценарист, а двете звезди, които ще гледаме във филма, са на Хенри Черни и на Анди Макдауъл.

        Един от двамата ще изиграе героя, който сключва брак с жената на живота си, но още в първата брачна нощ ще види другата страна на монетата, която не е лицеприятна. Тогава някакви потайни сили, вероятно представители на Злото, изплуват на повърхността и имат зъб на младоженката. Докато самата тя се чуди какво става  и защо е нарочена за жертва, трябва да направи всичко възможно да спаси брака си и два живота – нейният собствен и този на съпруга й. Докто смъртта ни раздели е обет за вярност до гроб, но сега залозите са още по-високи, защото гробът изглежда е отворил мрачните си челюсти и иска да погълне два щастливи живота, преди още те да са разцъфтели и да дадат плод, на който да се радват дълго.

Жанр: Филми мистерия Филми на ужаситеГледано: 66

Докато смъртта ни раздели