Джем и холограмите

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   В Джем и холограмите сюжетната линия се върти около едно момиче, което много скоро ще се превърне в истинска и недостижима сензация на върха. На пръв поглед тя е съвсем обикновена и по нищо не се различава от останалите връстници от своето поколение. За добро или за лошо всички те живеят в епоха, когато развитието на технологиите достига своя апогей. Какво обаче ще се случи – така или иначе славата става нейна постоянна спътница.  Въпросът сега е дали всички от нейното обкръжение ще се радват на постигнатите успехи или пък това веднага ще даде повод за появата на голям брой завистници и недоброжелатели? Интересно също така ще бъде да видим как ще реагират на неочакваната промяна сестрите на момичето. На пръв поглед те трябва да споделят нейната радост, но често нещата изобщо не са такива, каквито изглеждат.. Очаква ни един много интересен филм, който световната и родна зрителски аудитории за нищо на света не бива да пропускат.

   Джем и холограмите е поредното и категорично доказателство, че жанрът фантастика винаги може да ни изненада много приятно. Благодарение на увлекателно написания сценарий и превъзходната игра на целия актьорски състав, зрителите ще останат очаровани и само с добри и положителни впечатления. Младата Джем едва ли някога е предполагала, че още на ранна и крехка възраст ще се присъедини към групата на тези, на които славата е постоянен спътник в живота. Дали в нея няма да настъпи неочаквана и рязка промяна и ще доведе ли това до излизането на показ на лоши черти от нейния характер? Или независимо от постигнатите професионални успехи, тийнейджърката ще си остане земен и смирен човек? Това със сигурност са само малка част от въпросите, които биха искали да научат зрителите. Те ще получат тази възможност още в деня, когато трябва да се състои премиерата на филма.

Жанр: Романтични филми Фантастични филми Филми с комедияГледано: 84

Джем и холограмите