Джин

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Режисьор: Аджмал Захир Ахмад

                Сценарист: Аджмал Захир Ахмад

                В ролите: Серинда Суон, Рей Парк, Уилиам Атертън, Фаран Тахир, Амин Наземзадех, Ел Бардха, Уолтър Пелан

 

   Аджмал Ахмад е едновременно режисьор и сценарист на култовия и напрегнат трилър, озаглавен Джин. Рей Парк, Ел Барджа и още много други актьори пък взимат участие във филма и в резултат на това зрителите ще видят динамичен и напрегнат сюжет до самия край. Качественият подбор на актьорския състав винаги има огромно значение за успеха на филмовите продукции, а в този случай режисьорът се е справил повече от отлично с тази задача. Какво ще се случи на главния герой, който по професия е дизайнер на автомобили и се казва Шон? Няма ли именно на пръв поглед престижната му работа да го вкара в неприятности, от които впоследствие ще му е много трудно да се измъкне? Има само един начин да се разберат отговорите на всички тези въпроси – като се изгледа филмът докрай.

   Идиличният живот на Шон и неговата съпруга Жасмин е характерно явление за техния брак. Докога обаче ще се запази това своеобразно статутково и най-важното – как ще се развият нещата при една евентуална промяна? Един ден Шон ще получи писмо, но то няма да бъде свързано с възлагането на поредната задача от професионален характер. Вместо това написаното послание съдържа предупреждение за сериозни опасности. То е свързано с проклятие, което преследва Шон и неговото семейство. Има ли някакъв шанс автомобилният дизайнер да спаси себе си и близките от приближаващата се и несъмнено голяма опасност? С какво точно е свързано това проклятие и защо именно най-близките хора на Шон са нарочени за негови жертви. Докато се опитва да разгадае тази мистерия, той ще се натъкне на неща, за чието съществуване изобщо не е подозирал. За дизайнера има само един изход и той е да се опита със зъби и нокти да се пребори с проклятието. В противен случай го очакват още по-големи неприятности.

 

Жанр: ТрилъриГледано: 67

Джин