Джо срещу Карол

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Джо срещу Карол е нов сериал, който тръгва премиерно по водещите филмови канали от трети март тази година. Няма данни дали именно тогава ще го видим и в България, но на въпросната дата страната ни ще отбележи поредната годишнина от освобождението от османско робство. Ето защо е твърде вероятно точно първи епизод да бъде пропуснат от голяма част от публиката, заета да гледа по телевизията традиционните празненства по случай освобождението. Но като всеки нов кино продукт, и този отсега се радва на голям интерес. Джъстин Типинг е едновременно режисьор и автор на сценария и ни пренася в света на един загадъчен и странен мъж. Комедия и биография, това е историята на Джо с прозвището Екзотик.

      Джо срещу Карол е сблъсък ако не на титани, то поне на двама изключителни мъже. Лошото е, че единият от тях губи живота си в резултат на убийство. И точно Джо е извършителят на престъплението, заради което сега е наказан от съда да лежи зад решетките в продължение на цели 22 години. Наистина ли е убил мъж, който има същите интереси като неговите и ако да, защо се стига до този инцидент? За по-неосведомените за биографията на Екзотик е важно да се спомене, че той работи много дълго като оператор в голяма зоологическа градина. През това време развъжда големи и опасни котки, за които буквално знае всичко. А жертвата е същата като него, симпатизант на тези опасни за живота на хората хищници с лапи и нокти.

Жанр: Биографични филми Сериал Филми с комедияГледано: 84

Джо срещу Карол