Джуди

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Джуди е едно от сравнително новите филмови заглавия, които ще тръгнат по кината у нас от 13-ти декември. Това се пада следващия петък, а иначе световната премиера на филма беше на 26-ти септември. Биографичният мюзикъл е с Рене Зеуегър в главната роля, която и преди е доказвала несъмнения си талант пред широката публика. Например един от филмите, които телевизиите постоянно въртяха с нея преди години, бе Любов и 45-ти калибър. Сега Зеуегър е взета в състава от режисьора Том Едж, който ще се опита максимално да представи живота на една ярка звезда от света на киното, която има твърде много проблеми в личен, а като резултат от това – и в професионален план при изявите си.

    Джуди Гарланд е все още много млада, но развива зависимост към спиртни напитки, а после остава и без дом. Така, на улицата, тя едва ли има шанс да оцелее дълго, още повече, че от Холивуд категорично отказват да й предложат какъвто и да било ангажимент във филми. Но директорът на един лондонски театър все пак й дава шанс на щатна длъжност, а това ще се окаже повратен момент и за нея, и за публиката. След като излиза на сцената и ръцете й обвиват микрофона, започва магията, която няма спиране, но Гарланд трябва да положи всички усилия да запази това. Ако се провали и пак затъне в алкохола, което не и никак трудно, всичко ще отиде на вятъра и киното ще загуби един голям талант.

Жанр: Биографични филмиГледано: 73

Джуди