Елинор Рузвелт

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Режисираният от Кевин Конъли филм е един от най-обещаващите за 2015-та година, ето защо на всяка цена трябва да се гледа от зрителската аудитория. Изабел Фукман, Джесика Алба и още много други актьори изпълняват главните роли в продукцията, за която още не знаем точната дата на премиерното излъчване за страната и света. В центъра на сюжета са две най-добри приятелки, които предприемат околосветско пътешествие. Целта на двете жени е ясна – те искат при всички положения да се срещнат с идола от детските си години Елеонор Рузвелт. Пътуването се осъществява през 1962 година, ето защо родната и световна зрителски аудитории този път няма да наблюдават сюжет, който се развива в последните съвременни години. Главен продуцент на невероятния филм е Леонардо ди Каприо, който убедително ни демонстрира, че има качества не само когато играе във филми, но също така и когато стои зад тяхното създаване. Ще успеят ли двете да осъществят заветната си мечта?

    Филмът бе официално представен на филмовия фестивал Сънденс, който се състоя през изтеклата вече 2014-та година. През 1962 година две млади момичета взимат решението да преустановят досегашния си и еднообразен начин на живот и да направят нещо, което наистина ще помнят завинаги. Ето защо те се качват на автомобил с единствената цел да пропътуват необходимото в страната си разстояние, за да се срещнат с Елинор Рузвелт. Както вероятно много добре знаят всички зрители, това е съпругата на американския президент Рузвелт, така че тя е първата дама на Съединените американски щати. Това е една невероятна история, която съществено променя ежедневието на двете момичета. От една страна за пръв път тяхното приятелство е поставено на толкова сериозно изпитание. От друга те ще се озоват в затвора, но какво ги очаква там и дали ще излязат отново на свобода?

Жанр: Документални филми Драма филмиГледано: 90

Елинор Рузвелт