Фалшификаторът

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

        Във филма Фалшификаторът зрителската аудитория получава възможност да се запознае с истинската история на мъж на име Шьонхаус. Той има нещастието да живее в годините на най-кървавия в историята на човечеството конфликт – Втората световна война. Тя отнема много невинни животи на хора, нямащи нищо общо с битките на фронта. Но ето че мъжът намира начин не просто да остане жив и далеч от хода на военните действия. Благодарение на едни фалшиви лични документи, на него му е осигурен достъп до някои от най-привлекателните и подходящи за забавление места. При това самоличността на морския пехотинец не е открадната, а изработена лично от гения на мъжа. Той вече може да се чувства почти спасен от войната.

        Но ето че Фалшификаторът все пак не предвижда някои неща и доста често му се налага да прибягва до хитрости за спасяване на кожата. Не се знае дали в края на краищата това няма да му изиграе лоша шега – в опити да намери любовта има шанс да се случи точно обратното и неговото сърце да бъде разбито. През октомври в София са планирани три показвания на биографичната драма. Първото от тях е на 22-ри октомври, а третото – на 30-ти. Има и едно междинно, като вече се знае и на кои точно места филмът ще се прожектира. Това са Дом на киното, Кино Одеон и Люмиер, които винаги са били домакини на култови и отличени с различни награди международни филмови продукции с висок рейтинг и големи очаквания.

Жанр: Биографични филми Драма филми



Гледано: 69

Фалшификаторът