Фестивалът на Рифкин

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Фестивалът на Рифкин е един от най-новите филми специално в областта на романтичната комедия. През миналата година на 18-ти септември видяхме световната премиера на продукцията по света, а в България очакваме появата на филма на голям екран за пръв път на 21-ви май. Това значи след около две седмици, а в главната мъжка роля е Кристоф Валц. Как обаче се казва неговият герой, както и останалите, засега не е известено на зрителите в източниците за сюжета. Така или иначе не ни остава друго, освен да се доверим на гения на Уди Алън. Като режисьор и сценарист се справя не по-малко добре в сравнение с времето, когато бе един от най-добрите комедийни актьори на всички времена.

      Във Фестивалът на Рифкин Алън разказва забавната история на американска двойка, която сега пристига в испанския курорт Сан Себастиан. Там предстои да се проведе филмовия фест, който всяка година е едно от дълго чаканите събития в красивата държава на Иберийския п-ов. Природата и изкуството са един чудесен начин да се прекарат няколко дни извън обичайното ежедневие. Но ето че двойката внезапно кривва от пътя и започва да прелюбодейства, без на първо време това да е достояние на всеки един от партньорите. Първо мъжът си харесва едно младо момиче, а жена му от своя страна се поддава на флирта с прочут режисьор от Франция. Цялата тази игра или ще доведе до разпадането на един брак, или до още по-плътното му продължение.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 172

Фестивалът на Рифкин