Филмът за Уитни Хюстън

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Филмът за Уитни Хюстън тръгва на голям екран от 23-ти декември, ето защо остана съвсем малко време до премиерата. В един ден продукцията стъпва по света и на родна територия, а Наоми Аки ще има честта и удоволствието да изиграе главната женска роля. Няма как един игрален биографичен филм да обхване цялата кариера и личния живот на икона на сцената, каквато е Уитни. За съжаление тя си отиде от този свят вследствие на прекомерна употреба на наркотици, а по нейния път пое и собствената ѝ дъщеря. Тя също вече не е между живите – може би филмът няма да пропусне да ни посвети и в тази лично семейна трагедия.

        Във Филмът за Уитни Хюстън са използвани някои от най-великите хитове на изпълнителката, в това число и Аз искам да танцувам с някого. Точно под това заглавие ще видим продукцията на английски, но освен това не бива да забравяме за Един миг във времето и Винаги ще те обичам. Последната е саундтрак на прочутия трилър от началото на 90-те Бодигард, където Кевин Костнър се влюби в жената, която трябваше да охранява от посегателство. Много още са песните на Хюстън, благодарение на които тя дълги години бе номер едно и все още има голям брой почитатели. Лемънс е режисьор на филма, а колегата му Маккартър се заема с написването на сценария и по този начин ни е обрисуван целият живот на супер певицата с тъмна кожа.

Жанр: Биографични филмиГледано: 272

IMDB: Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022) on IMDb
Филмът за Уитни Хюстън