Гоген

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Френското кино винаги ни е радвало през годините с хубави филми, а едва ли има човек, който да не познава актьори като Белмондо, Ален Делон или Венсан Касел. Точно той сега изпълнява главната роля във филма Гоген, който по своята същност е драма с биографичен характер.Както вероятно вече са се досетили зрителите, лентата е посветена на великия художник, който е само един от многото, прославили Франция по целия свят. Едуард Делюк пък е човекът, който създава сюжета на филма и освен това го режисира. На 17-ти октомври се очаква да се реализира официалната премиера на филма, освен ако не настъпят някакви промени, което в света на киното не е нещо необичайно. Какво ли ще ни предложи сюжетът?

   Гоген е художник, който има нещастието да изпадне в творческо затруднение, а впоследствие то еволюира в криза. Може ли нещо да му върне отново вдъхновението или светът един път завинаги ще се лиши от несъмнения му гений? Полинезия е мястото, където той решава да посети с цел поне да се опита да се върне на правия път, но това начинание никак няма да е лесно и просто. Таитянка се появява в неговия живот и ще си остане неговата голяма любов – нима това не е начин да заобичаме живота отново? Проблемът е, че художникът страда и от осезаема липса на пари, а вече такъв проблем не може да се реши толкова просто – може би някой трябва да го финансира, но ще се намери ли спонсор?

Жанр: Биографични филми Драма филмиГледано: 72

Гоген