Хемофиликът

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Джери Стахъл и Джеф Феузерих пишат заедно сценария за тази невероятна спортна драма, озаглавена Хемофиликът. Така се нарича всеки човек, който е болен заради проблеми с кръвта си. Въпреки че по същността си заболяването не е от онкологично естество, то може да ни създаде много сериозни проблеми. Ако обаче има нещо, което да победи болестите, това е силата на човешкия дух. В конкретния случай ще видим живота и драмата на един боксьор, живял през 1975-та година и носещ името Чък Уепнър. Той би трябвало да се занимава с всичко друго освен опасен за здравето спорт, но ето че страстта му към ринга е по-силна от всичко и той е готов да излезе за двубой с ненадминатата боксова легенда Мохамед Али.

   Лев Шрайбър изпълнява главната роля в Хемофиликът, а компания му правят две емблематични дами за света на киното в лицето на Елизабет Мос и Наоми Уотс. Чък Уепнър ще ни бъде представен и от негови близки и роднини, които ще разкажат интересни неща за живота му, като този път филмът няма да е с документален характер, а с игрален. Кой ще победи в този боксов мач и ще се състои ли изобщо той предвид крехкото здравословно състояние на единия от двамата опоненти? Все още липсва каквато и да било информация по отношение на премиерата, но за сметка на това се разбра, че още на 26-ти октомври миналата година е започнала снимачната процедура на един от най-вълнуващите филми от света на спорта.

Жанр: Биографични филми Драма филмиГледано: 60

Хемофиликът