Хитмен Агент 47

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Този изключителен екшън с елементи на трилър на всяка цена трябва да се гледа от зрителите, които са почитатели на филми с подобен сюжет. В неговия център и този път е таен агент, който обаче е изключително потаен. Макар че това е характерна черта за повечето хора от тази професия, в случая нещата имат много повече от мистичен характер. На практика единственият известен за агента факт е, че той носи кодовото название 47. Може ли при това положение да му се има пълно доверие и доколко надеждно той би изпълнил една трудна и едновременно с това много опасна мисия? Така или иначе самият агент много скоро ще разбере това, когато получи задача, на която при никакви обстоятелства няма как да откаже. Въпросът е дали ще се завърне като победител или пък като агент, с чиято кариера е окончателно и завинаги свършено..

    Собственият му създател е изключително амбициозен човек, който разработва агентурна програма, довела до появата на агент 47 на сцената. Дъщерята на този изобретател обаче изчезва безследно и сега трябва да бъде открита на всяка цена, преди с нея да се случи възможно най-лошото. Кой обаче ще бъде натоварен с нейното намиране – отговорът на този въпрос е очевиден и едва ли трябва да буди каквито и да било съмнения в зрителите. Агентът с име 47 получава за задача да открие изчезналото момиче, а ако се върне с празни ръце, той може да забрави напълно за досегашния си начин на живот. За създаването на невероятния екшън режисьорът си служи с много популярните и едноименни игри преди няколко години, които тогава се превърнаха в истински хит сред хората. Ето защо всички техни почитатели сега ще видят немалко елементи от техния сюжет, а такова нещо определено не е за изпускане.

Жанр: Екшън филми ТрилъриГледано: 125

Хитмен Агент 47