почивка

Режисьор: Донован Марш

                В ролите: Брендън Оре, Пресли Чуенайгае, Брендън Даниелс, Паланс Дладла, Даниел Хадебе, Израел Макой, Уорън Масемола, Пърси Матсемела, Хлуби Мбоя и др.

 

    И-номер е поредният качествен криминален трилър за настоящата 2014-та година и за нищо на света не бива да се пропуска от зрителската аудитория. Сюжетът на лентата ни запознава с двете ченгета Чили и Шус, които са дългогодишни партньори. Двамата са най-добрият екип от осем години насам и са успели по един категоричен начин да докажат на всички, че работят повече от съвестно и отговорно в екип. Дали обаче тази тяхна хегемония няма най-накрая да бъде нарушена, макар и от обстоятелства, които не зависят от тях? Когато партньорите успяват да заловят един от най-опасните и коварни хора от престъпния свят, те напълно очаквано се надяват да получат подобаващо възнаграждение. При това то им е предварително обещано от техния началник. Той обаче се оказва поредният корумпиран шеф на полицията.

    Какво ще правят при това положение ченгетата партньори? Със сигурност и двамата са силно разочаровани от моментния развой на събитията. Те се внедряват в редиците на организация от престъпния свят, която развива изключително опасни дейности. Кражбата на бронирани коли, ценни книжа и бижута е нещо нормално за членовете на бандата, но дали обичат неканени гости на тяхна територия? Разбирайки за присъствието на ченгета в редиците им, престъпниците веднага взимат мерки и скоро успяват да вземат за заложниk Шус. Така нещата окончателно излизат от контрол, а Чили се озовава в най-неприятната ситуация в живота си. Сега не само най-добрият му приятел може да бъде ликвидиран всеки момент, а и не може да разчита на никого, за да му помогне. Той е сам срещу всички – има ли при това положение някaкви шансове за положителен развой на събитията? Предстои ни да разберем отговорите на тези въпроси, но само ако гледаме целия филм отначало докрай.Посетен: 1568