Игри на волята

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Днес заглавието Игри на волята със сигурност е познато на много хора поради излъчваното реалити шоу в световен мащаб. Но има и игрален филм с такова име, чиято премиера бе на 23-ти януари. Към този момент доста хора са изгледали модерния уестърн с елементи на трилър, но не и родната публика. За нея това е нова продукция, на която Шей Огбона е едновременно режисьор и автор на сценария. Танди Нютън пък изпълнява главната роля и ще демонстрира силата и уменията на една жена и как нежният пол е в състояние да даде добър урок по справедливост на банда некадърни и свирепи мъже. Предстои сблъсък на характери в тази борба за оцеляване.

      Игри на волята ни потапя в света на градче, в което има един колеж и в него учат студенти. Те имат за преподавател една страхотна жена, която обаче е не просто учител. В миналото си работи като ченге и това ѝ позволява да познава по-добре от всеки друг тънкостите на престъпния занаят и характера на бандитите. Когато група местни ловци я забелязват, решават веднага да пуснат в действие своите примамки. Те тормозят открай време хората и за тях преподавателката е просто поредната нова жертва. Но тя няма да се даде толкова лесно, още повече, че умее да се бие и стреля не по-зле от тях. Какво в крайна сметка ще се случи и кой ще излезе победител от тази разразила се на местна почва война?

Жанр: ТрилъриГледано: 32

Игри на волята