Истинска история

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Пинокио е син на Джепето, който успява от дървен материал да се сдобие с така желания син. Но сега същият този син иска в Истинска история да опознае света и яхва кон, който го отнася много далеч от родния дом. Докато баща му кърши пръсти и се тревожи, момчето се натъква на изпечен мошеник и тайфата му от циркови артисти. Измежду всички тях най-лоши са котаракът и лисицата, които са крадци. Те обират умело домовете на публиката, докато тя аплодира цирковите номера. А дървеният Пинокио скоро се превръща в основна атракция и не спира да обира овациите на публиката. Но това е само едната страна на монетата, защото злото винаги идва най-неочаквано и с пълна сила.

      Истинска история разказва за това как Пинокио трябва да се превърне в човек, за да спечели сърцето на момичето Бела. Той я обича много, но ако иска и тя да отвърне на чувствата му, задължително трябва да се сбогува с дървената си същност. Добре, че може да разчита на помощта и подкрепата на Лусилда, за която не се споменава нищо конкретно, освен че е много добра приятелка на главния герой. Полицията в крайна сметка разбира за обирите и се насочва по следите на престъпленията, но в полезрението на органите попада Пинокио. Каква е причината да не могат да хванат виновниците и ще лежи ли зад решетките момчето, което при лъжа се сдобива с дълъг нос? По жанр продукцията представлява анимационна фантастика.

Жанр: Анимационни филми Фантастични филмиГледано: 75

Истинска история