Историята на Пепеляшка

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   В невероятната фантастична романтична продукция Историята на Пепеляшка ще станем свидетели на добре познатата ни приказка, представена в един по-нов и съвременен вариант. Ела е изгубила майка си, в резултат на което сега е силно разстроена. Нейният баща е търговец, който впоследствие се жени повторно. Мащехата, в ролята на която ще блесне уникалната Кейт Бланшет, води в дома на новия си съпруг двете си дъщери. Те обаче изобщо не са приятелски настроени към Ела и това особено ярко си проличава след смъртта на бащата. Останала напълно сама, за момичето предстоят изключително трудни за преодоляване изпитания. Тя дори стига до там, че се превръща в слугинята Пепеляшка в дома, в който би следвала да бъде пълновластен господар. Докога обаче ще продължават злобните шеги и подигравки на мащехата и двете момичета? Ела е твърдо решена да спазва съвета на майка си да не губи кураж и да е добра.

   Един ден в гората Ела ще срещне непознат и между двамата веднага ще припламнат искри на привличане. Кой обаче е този млад мъж, който се казва Кит? Дали не е поредният обикновен слуга в двореца или е принц? Много скоро принцът организира бал, на който са поканени да участват всички момичета. Мащехата на Ела обаче забранява категорично тя да отиде, но дали и този път нейните пъклени планове ще претърпят успех? Когато съдбата реши да пази някого и да го закриля, нито една зла сила не може да промени нещата в своя полза. Ето защо и Ела ще получи възможност да участва на бала, на който принцът ще избере момиче за своя съпруга. С помощта на своята фея кръстница и няколко мишки, Пепеляшка ще претърпи коренна промяна. За това влияние оказва и една тиква, а краят на филма е добре познат на всички, които са чели популярната в цял свят приказка.

Жанр: Романтични филми Фантастични филмиГледано: 125

Историята на Пепеляшка