Изгаряща смърт

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Изгаряща смърт е името на този приключенски трилър, чиято официална премиера е за тази година. Предвид факта, че е вече към своя край, има огромна вероятност премиерното излъчване да е вече минало. Това обаче не означава, че пропусналите възможността да гледат продукцията зрители все още нямат достатъчно време да запълнят тази празнина. Преди всичко те трябва добре да се запознаят със сюжета, така че да имат поне частична и обща представа за това какви да бъдат техните очаквания. Няма съмнение, че най-верните и отявлени почитатели на приключението за пореден път ще останат доволни от това, което има намерение да предложи сценарият. Природните бедствия са основна тема на сюжета и по-конкретно – изригването на разположен до малко населено място вулкан.

    Вулканът изригва съвсем неочаквано и за кратко време създава реална заплаха от пълното унищожение на малкия град. Ще бъдат ли застигнати всички негови жители от изгаряща смърт или все пак ще продължат да водят досегашния си начин на живот? Ето един от основните въпроси, на които всички ние бихме искали да научим отговора колкото се може по-скоро. Това обаче няма как да стане, ако преди това не отделим от времето си. Шерифът – представител на властта в застрашеното населено място – организира спасителен отряд, който първо трябва да спаси едно семейство. То се намира близо до вулкана и вече се е превърнало в негов пленник. Бързите и решителни действия на екипа са от огромно значение, освен ако шерифът не иска да регистрира първите жертви на природното бедствие.

Жанр: Приключенски филми ТрилъриГледано: 51

Изгаряща смърт