Сценарист: Джонатан Собол

                Режисьор: Джонатан Собол

                В ролите: Джо Пинг, Крис Диамантопулос, Девон Бостик, Терънс Стамп, Кърт Ръсел, Мат Дилън, Катрин Уиник, Джей Барушел, Кенет Уелш, Джейсън Джонс

 

   Крънч Калхун е каскадьор от треторазреден тип, който попада в затвора. Когато най-накрая излиза от там, той решава да се заеме със стария си занаят. Това е кражба на скъпи предмети на изкуството, които несъмнено биха могли да донесат големи пари. Във филма на Джонатан Собол Изкуството на кражбата играе актьор, който със сигурност е много добре познат на зрителската аудитория. Става дума за Кърт Ръсел, правещ изключителна роля във филми като Инцидентът и още много други. Заедно с брат си Ники той събира бандата си, за да нанесе един от най-големите си удари. Обект на крадците става най-скъпата книга в света, която със сигурност ще ги направи повече от богати за цял живот. Ето защо е необходимо да се измисли перфектен план, който да доведе нещата до успешен край.

   Както винаги обаче става в подобни случаи, дори и най-дребния и неизпипан докрай детайл може не само да застраши кражбата, но да доведе и до сериозни последици за бандитите. Собол е и сценарист на филма и определено успява да създаде филм, който ще ни държи в напрежение до самия край. Ще бъде ли открадната най-скъпата книга и коя всъщност е тя? Може ли да се има доверие на брата на Калхун, който е доведен и когото всъщност всички познават като не особено благонадежден тип? Отговорите на всички тези въпроси ще разберат единствено зрителите, които изгледат невероятния криминален екшън. Екранни партньори на Ръсел са още Джо Пинг, Девон Бостик и още много други. Бандата е на път да осъществи кражбата на века, но когато нещата се объркат, опасностите започват да ги дебнат отвсякъде.

               Посетен: 1123
почивка