Извратен

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Съпружеска двойка и един журналист, нает да разследва малко странни и загадъчни неща. Един от тях е силно извратен, но кой точно? Или може би трябва да го търсим измежду всички останали персонажи в едноименния филм на режисьора Роб Кинг? Ще разберем всичко, което ни интересува, но не и преди продукцията официално да тръгне по кината. Не се посочва датата на премиера, но тъй като сюжетът е вече достъпен за четене и са съобщени имената на главните изпълнители, очакванията са обиколката му да стартира скоро. Канадското кино още един път ще покаже, че е едно от най-добрите в света. Арне Елсен пише сценария за филма, в който ролите са поверени на две големи звезди, каквито са Кюсак и Ричи.

    Извратен ли е съпругът на една художничка, която наскоро губи единственото си дете и като резултат от това развива остро биполярно разстройство? След решението заедно с мъжа си да се изнесат в друга квартира, в началото уж всичко се нормализира, но после идват трудните дни, часове и минути. Според жената някой в сградата върши странни неща, които определено не са в ред и освен това могат да застрашат живота на всеки един от съседите. С тази цел жената наема разследващ журналист, но има ли в действителност основания от притеснение или съзнанието на жената си прави шеги с нея? Подобен вариант изобщо не е изключен, още повече, че нейната психика и без това е лабилна и силно разклатена от загубата на детето..

Жанр: Екшън филми Трилъри Филми мистерияГледано: 59

Извратен