Как да бъдеш латино любовник

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Как да бъдеш латино любовник е заглавие на поредния нов филм за 2017-та година. Кен Марино режисира продукцията, а колегата му Крис Спейн поема писането на сценария. В главните роли ни предстои да наблюдаваме наистина изявени звезди от кино индустрията с множество успешни роли зад гърба си през годините. Сред тях си струва да се споменат дори само три от тях в лицето на Крисчън Бейл, Салма Хайек и Роб Лоу. Другото, което със сигурност интересува зрителите, е жанрът на филма. Той е нещо средно между драма и романтика, така че ни очаква една любовна история, макар и доста нестандартна. На 28-ми април се очаква да видим и премиерното излъчване на филма.

    Как да бъеш латино любовник е историята на Максимо, който на своите 40 години все още не може да реши какво да прави с остатъка от живота си. Точно когато изглежда, че няма изход, той среща жена в отлично здраве, но на 80-годишна възраст. Влюбва ли се наистина в нея или значение за обвързването има и фактът, че тя е много богата? На пръв поглед чисто материалните и финансови интереси взимат превес, но в крайна сметка никой не знае какво е любовта и кога ще я изпитаме наистина. И така, налице имаме всички предпоставки за отлична история, а краят вероятно ще се стори неочакван на мнозина, независимо дали претендират или не, че са познавачи на такъв тип сюжети.

Жанр: Драма филми Романтични филмиГледано: 112

Как да бъдеш латино любовник