Какво остава скрито

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Какво остава скрито след смъртта на великата актриса Натали Ууд – на този въпрос вероятно се опитват да търсят отговор много хора по света. Най-засегнати от трагедията съвсем естествено са нейните близки, но не бива да забравямеи нейните верни фенове.Те скърбят за своя идол, удавил се при мистериозни обстоятелства. Знаем ли всичко около гибелта й или само това, предоставено ни като информация от медиите? Сега режисьорът на документалния филм Бузеро се впуска в разплитането на сложния възел, а помощ му оказва един от най-великите актьори на всички времена – Робърт Редфорд. С главна роля във филма, той със сигурност ще бъде едно от звената, на които се дават повече правомощия в изнасянето на фактите.

      Какво остава скрито тръгна по кината от 27-ми януари, а едва от тези дни го има като нов филм и в българските кино източници. НВО е телевизията, която почти на сто процента ще се ангажира с неговото излъчване, а може дори вече да го е направила. Но това не означава, че няма откъде да го гледаме отново. Удавянето на Ууд по време на семейна почивка е официалната версия за нейната смърт. Но съпругът и Робърт Уогнър едва ли е удовлетворен от работата на разследващите власти. Те така и не съумяват да докажат с точност причините за смъртта, а това веднага дава повод да се мисли за нещо конспиративно и извънредно. Не е изключено Ууд да умира не просто от удавяне, а от нещо съвсем друго..

Жанр: Документални филмиГледано: 75

Какво остава скрито