Кандидатът

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

    Биографичната драма Кандидатът е един от новите филми, които ще наблюдаваме във все още първите дни на 2019-та година. Тя е създадена от Джейсън Райтман, който е едновременно режисьор и сценарист на филма. Ако повечето зрители по света са гледали продукцията в края на ноември миналата година, то за родната публика все още има време до момента на премиера. Тя ще стане факт на 22-ри следващия месец, като очакванията са за един от най-добрите политически филми. Главните роли са поверени на актьори, които едва ли имат нужда от представяне. В ролята на сенатор Харт ще гледаме Хю Джакман, а тази на Дона Райт е поверена на Вера Фармига, изключително красива и обаятелна на големия екран.

     Всичко започва с разкритието на извънбрачната връзка на Харт с Дона, която до момента пресата не раздухва. В дните на избори за президент обаче именно сензациите са това, от което обществото се нуждае, за да промени позицията си. Годината е 1988-ма, паметна за жълтата преса, защото именно след този скандал тя започва да набира все повече популярност, а днес е една от водещите в журналистиката. Що се отнася до сенатор Харт от Колорадо, кандидатът на демократическата партия за президент, животът му никога повече няма да бъде същият. Притежаващ изключителни качества и знаещ как да печели уважение и симпатия сред избирателите, той едва ли има шанс за кариера в политиката. Дона също ще понесе доста тежко това, което й се случва в дните преди изборите.

Жанр: Биографични филми Драма филмиГледано: 75

Кандидатът