Кастингът на Джон Бенет

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Хана Кагауин, Аерона Круз и Лив Багли са тримата актьори, ангажирани с изпълнението на главни роли в този документално – трилъров проект, дело на кино индустрията. На 28-ми април се очаква премиерата на Кастингът на Джон Бенет, филм, за който пръв ни информира популярният фестивал в Сънденс. Сега не ни остава друго, освен до деня на премиерата да се опитаме да разберем колкото се може повече за сюжета, така че да знаем какво да очакваме поне в общи линии, сядайки пред големия екран. Кити Грийн е едновременно режисьор и сценарист на документалната лента, а продължителността е точно един час и двадесет минути. Дотогава би следвало да разберем каква ще е развръзката на едно смразяващо събитие.

    Кастингът на Джон Бенет ни потапя в света на едно малко момиченце и нейният баща, които обаче нямат щастието да живеят заедно като истинско семейство. Дъщеричката на Джон Бенет – Рамзи Бенет, е обявена за кралица на красотата, но става жертва на убийство малко след това. След направената аутопсия се установява, че дедето е ликвидирано по особено жесток и извратен начин, подложено на мъчения, преди да умре. От този момент таткото не спира да търси справедливост, а агентите на ФБР работят ден и нощ над делото. За да се опитат да са максимално ефективни, дори през последните години отново разархивират файловете по делото. Няма обаче яснота нито къде е убиецът, нито защо е убил детето – това си остава мистерия, неразгадана за криминологията.

Жанр: Документални филми Криминални филми ТрилъриГледано: 99

Кастингът на Джон Бенет