Клубът на милионерите

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   В Клубът на милионерите искат да влязат няколко на брой млади мъже, които вече са финансови предприемачи. Те обаче са крайно неудовлетворени от сегашното си положение и искат да натрупат големите пари, с които автоматично се превръщат в част от висшето общество. Не е обаче толкова лесно изведнъж да застанем рамо до рамо с играчите, които управляват борсите и определят стойностите на пазара. Много скоро героите ще го разберат, но ще бъде твърде късно и няма връщане назад. Насилия, кръв, убийства и финансови измами – такъв ще е светът на двама мъже и една жена, чиито персонажи се изиграват от несъмнено едни от най-популярните актьори на съвремието ни. Техният избор дължим на режисьора и сценарист Джон Кокс.

   Той прави римейк на Клубът на милионерите от 1987-ма година, който тогава успя да спечели вота на зрителската аудитория. Сега, 31 години по-късно, римейкът има намерение дори да надмине своя предшественик, но дали в крайна сметка ще го направи? На 17-ти юли, преди само три дни, станахме свидетели на официалната премиера на биографичния трилър. Той е с участието на първо място на Ема Робъртс и Кевин Спейси. Един от най-добрите филми на Спейси е Вечерни новини по романа на Артър Хейли, където репортер бива въвлечен в афера с терористи, отвлекли жена му. Сега Спейси ще разчита и на страхотната игра на Ансел Елгорт, а действието се развива в Лос Анджелис, където всичко е възможно по всяко време..

Жанр: Биографични филми ТрилъриГледано: 88

Клубът на милионерите