Коледно парти в офиса

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   На 9-ти декември ще имаме възможността да гледаме поредната вълнуваща комедия, която е дело на американската кино индустрия. Озаглавена Коледно парти в офиса, тя ще ни разкаже за ежедневието на шефа на фирма и неговите работници, което е доста напрегнато поради влошеното й състояние. Сега, когато тя е почти на път да преустанови дейността си на пазара, май няма нещо, което да спаси положението. И точно тогава се появява влиятелен и богат клиент, който има намерението да инвестира в компанията, но за да се случи това, той трябва да бъде убеден по един категоричен начин. Така шефът организира парти, на което ще паднат всички задръжки, а хората трябва да се правят, че им е весело.

    Коледно парти в офиса е типичен коледен филм с елементи на комедия, ето защо неслучайно и премиерата му е насрочена две седмици преди настъпването на светлите коледни празници. Тимъти Даунинг е човекът, който се ангажира с написването на сценария,  а режисурата се пада на двама души в лицето на Уил Спек и Джош Гордън. Как се справят те със своите задачи и ще успеят ли наистина да зарадват милионите зрители пред големия екран? Остават по-малко от три месеца до деня, в който ще научим отговорите на всички вълнуващи ни въпроси. Що се отнася пък до това кои актьори изпълняват главните роли, си струва да споменем имената на Джулиан Бел и Дженифър Анистън, позната от сериала Приятели и трилъра Извън релси.

Жанр: Коледни филми Филми с комедияГледано: 87

Коледно парти в офиса