Краят на края

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   По света едва ли има човек, който изобщо да не е чувал за Блек Сабат, независимо дали е ярък фен на хеви метъла или негов най-върл и отявлен противник. Факт е, че през всичките 49 години, през които групата е на пазара, тя прави истински фурор с изпълненията си по време на концерти, а безспорно съществен и решаващ принос в тази насока има вокалиста. Неговото име е Ози Озбърн, чиито маниери няма как да сбъркаме, тъй като те по характер са ексценрични и дори на моменти граничат с лудост и ненормалност. Краят на края е документален филм за последното турне на групата, която се оттегля от сцената, но със сигурност всички, които го видят, ще го помнят дълго.

   Блек Сабат е не просто Ози Озбърн с песни като Железният човек и Прасета на войната. Това е цяла една индустрия, която дори и когато е на път да затвори вратите си за ново производство, пак ще ни удиви с неподражаем и уникален стил. Достатъчно е дори да хванем моментите, в които групата ще ни покани, разбира се не директно, в звукозаписното си студио, за да може всички да чуят как ще звучат песните, невключени в турнето. Между другото то се наблюдава от милион и половина души, а на 30-ти септември салоните на кино Арена заедно с други 1 500 такива по света отваря вратите си за шоуто. Първата изява на групата е през далечната 1968-ма..

Жанр: Документални филмиГледано: 89

Краят на края