Крал Тулса

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Терънс Уинтър ни въвежда в света на мафиотите, където всеки може да загуби живота си и за най-дребното провинение. Като режисьор и автор на сценария на Крал Тулса, Уинтър рисува една привлекателна и типична за крими средите картина. Но това е още и серийна продукция, която през есента ще можем да гледаме по НВО и по другите филмови канали. На този етап остава загадка дали това ще е единственият сезон на сериала или има и продължение. По-важното е кой изпълнява главната роля – Силвестър Сталоун. За него няма нужда да се казва каквото и да било, защото всяка поява в киното се следи с огромен интерес от милионната аудитория. Световната премиера на сериала е предвидена за 13-ти февруари.

       Крал Тулса е човек, който навремето има репутация на свиреп бос на мафията и не се колебае да раздава правосъдие. Но сега на всяка цена трябва да изгради отново репутацията си, защото враговете му може би замислят да го ударят. В процеса на повторното изграждане на империята могат да се случат какви ли не обрати, ето защо Тулса и хората му трябва да са подготвени. На територията на Канзас Сити в Мисури вече се работи по империята, а Тулса е нащрек. И въпреки че временно е някак извън играта и събитията, скоро ще се завърне подобаващо. Тогава останалите групировки могат само да се надяват, че няма да си имат работа с него и да не му навлизат в територията на влияние.

Жанр: Криминални филми СериалГледано: 181

Крал Тулса