Кръстница на мафията

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Ако все още не сме виждали кръстница на мафията, а свързваме тези структури предимно с мъже, сега ще имаме възможност да се убедим, че и жените умеят да бъдат на върха. В новия си филм актрисата и певица Дженифър Лопез за пореден път показва, че е еднакво добра и на музикалната сцена, и на големия екран, а добре поддържаната фигура все още я прави световен секс символ. Но сега няма да обръщаме внимание на външния вид на Лопез, по-важното е да представим героинята, която тя изиграва. Става дума за Грациела Бланко, която е родена в бедните части на Колумбия. Не е посочена световната премиера на драмата с елементи на крими и биография, но със сигурност ще я гледаме.

      Кръстница на мафията ни показва Бланко от самото начало на живота си, когато е живеещо в изключителна бедност дете заедно със своите родители. Явно мизерията и недоимъкът й идват в повече, защото решава, че е родена за нещо повече от това да работи от сутрин до вечер без да вижда реална полза от къртовския си труд и най-важното –да не разполага със значителни финансови средства. Но впоследствие нейната мафиотска империя се разраства до два милиарда долара, а не бива да забравяме, че за да стигне до върха, Бланко трябва да се пребори с влиянието на много мъже, знаещи как да елиминират противниците си чрез мокри поръчки. Бланко е човек, който въпреки че е от престъпния свят, заслужава да научим биографията му.

Жанр: Биографични филми Драма филми Криминални филмиГледано: 121

Кръстница на мафията