почивка

Режисьор: Джулиян Гилбей

                В ролите: Ед Спилърс, Уийл Поултер, Алфи Ален, Себастиан Де Соуса, Емма Ригби, Томас Кретчман, Грам МакТавиш, Мем Ферда, Майкъл Биспинг, Тери Стоун, Мериса Джоу, Ашли Чин, Адам Фогерти, Дейвид Фокси, Кети Магоуан

 

   Екшън комедията Кредитна карта ни позволява да надникнем в света на изкусните майстори крадци, които са специализирани в източването на пари от карти. Точно с такава дейност се занимават главните герои във филма, режисиран от Джулиян Гилбей. Те са младежи, които обаче са истински професионалисти в своя занаят. Всички вече са намерили начин да изкарват бързи и лесни пари, което се дължи на умението им да проникват в картите на хората. Когато правят поредния си удар, той се оказва едновременно нож с две остриета. Той е повече от успешен и този път жертва на уменията им става една от най-големите компании за кредитни карти в света. Така младежите се прочуват като успешни бандити и влизат в историята на своята родина.

    Докога обаче ще трае тяхната радост? Рано или късно незаконните дейности се разкриват от полицията и когато това стане, започват истинските неприятности. В случая главните герои ще си изпатят още по-сериозно, защото ще станат мишена на изключително опасен и безмилостен гангстер. Неговата кредитна карта също е източена по време на големия удар и сега той напълно заслужено иска да си възстанови паричните загуби. Когато намира младежите, той им поставя ултиматум и те нямат право да му откажат. Ако са в състояние благодарение на уменията си да го снабдят с пет милиона долара, това ще е  повече от достатъчно за причинените преди време щети. Какво ще прави сега групата, когато е притисната до стената и няма право на грешка? Във филма има доста елементи на комедия, което го прави изключително интересен и забавен. Сега, когато най-добрите източвачи на кредитни карти са хванати натясно, идва решителният момент да покажат доколко са усвоили практикувания от тях занаят.

 Посетен: 1309