Кум под наем

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Преди по-малко от седмица се състоя премиерата на невероятната комедия Кум под наем, но еуфорията от успеха на продукцията все още не е напуснала родната аудитория. В главната роля ще видим двама актьори с изключителни качества, които убедително доказват, че са перфектни екрани партньори. Това са съответно Калахан, който изиграва собственикът на агенция Кум под наем ООД и Джордж Гад, който е бъдещ младоженец. И докато Джими вече си е уредил живота и няма сериозни поводи за тревоги, то при Дъг Харис нещата стоят по друг начин. До сватбата с момичето на мечтите му остават по-малко от две седмици, а той все още не е в състояние да си намери кум. Дали ще успее да се справи с тази задача и кой ще му помогне в това трудно, но много важно начинание? Естествено, това ще бъде Джими – притежателят на агенцията, която позволява наемането на кумове.

   Джереми Галерик е режисьор на комедията, като същият заедно с Джей Лавендър се нагърбва и с писането на сценария. Дали обаче съвместните усилия на двамата са успели да оправдаят очакванията на зрителите, това на този етап знаят единствено тези, които вече са имали възможността да гледат филма. Факт е, че по природа Харис е необщителен и притеснителен човек, което обаче не му пречи да е любезен и мил с хората. Може би това е основната причина между него и собственикът на агенцията да се зароди трайно и продължително приятелство по време на сватбата. На нея също така ще станем свидетели на поредица от забавни и смешни моменти, които ще превърнат тържеството в едно незабравимо и вълнуващо изживяване за зрителите пред големите кино екрани. Кум под наем – това е явление, което не се среща всеки ден, ето защо е препоръчително на всяка цена да се гледа отколкото се може повече хора.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 177

Кум под наем