Лъжецът

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Лъжецът Жером не си поплюва и вече дотолкова е изпечен в занаята си, че не казва нито една истина. Той живее с лъжата и тя му е идея фикс, а приятелите му започват един по един да го изоставят и да не се интересуват от личността му. В същото време родителите му са не по-малко отчаяни, а това не е най-лошото. Докато нищо фатално не се случва, главният герой може спокойно да живее по своя начин и да се радва на резултатите. Но ето че проклятието го застига и тогава лъжите му започват да се превръщат в истини. Сега едва ли нещо е в състояние да поправи злините, а как ще реагира самият той?

      Лъжецът е нов френски филм от жанра комедия, който повечето зрители по света вече получиха възможност да гледат. На тринадесети юли беше премиерата на комедията на режисьора Оливие Бару, който между другото се явява и автор на сценария. За българските фенове на киното има още малко време до момента, в който продукцията ще се появи на голям екран. До девети декември не остава много време, а точно тогава ще гледаме комедията. Дали все пак мъжът с лъжите няма да се вразуми и да си признае грешката? Това би му спестило редица неприятности и вероятно би възвърнало самочувствието и авторитета пред приятелите. Всеки може да сбърка, но важното е да носим отговорност и да не се срамуваме да си признаем за сторения от нас неволен или умишлен грях.

Жанр: Филми с комедияГледано: 88

IMDB: Menteur (2022) on IMDb
Лъжецът