почивка

Сценарист: Ари Посин, Матю Макдъфи

Режисьор: Ари Посин

В ролите: Линда Парк, Робин Уилямс, Анет Бенинг, Ейми Бренъман, Даян Кийтън, Ед Харис

Продуцент: Бони Къртис, Алекс Уолтън, Найджъл Синклеър, Джули Лин


   Трима великолепни актьори се нагърбват с изпълнението на главните роли в култовата романтична комедия Лицето на любовта. Тя е режисирана от Ари Посин, който освен това работи и по написването на сценария в екип с Матю Макдъфи. Тримата са съответно Анет Бенинг, Робин Уилямс и Ед Харис. Всеки един от тях изпълнява перфектно своя персонаж и по този начин доставя на зрителите много положителни емоции и добро настроение. Макар и вече покойник, Уилямс със сигурност си остава емблематична фигура за кино средите. Ето защо с тази си роля той само затвърждава репутацията на успешен актьор, която има от дълги години. На зрителите предстои да изживеят едно вълнуващо и незабравимо романтично приключение, което няма начин да не помнят дълго време. Когато Ед Харис и Уимямс са на сцената, нещата определено винаги са добри.

   Бенинг изпълнява ролята на Ники, която от дълго време е останала вдовица. Тя обаче неочаквано среща мъж, който поразително прилича на нейния съпруг. С това обаче далеч не се изчерпват събитията, а те тепърва предстои да се случат. Постепенно тя открива, че започва да изпитва чувства към своя скорошен познат, каквито не е предполагала, че ще изпита отново. Тя все по-упорито се влюбва в него, но докъде в крайна сметка ще я отведе тази любовна авантюра? Какви са всъщност намеренията на непознатия - дали и той изпитва същите дълбоки и искрени чувства или всичко е просто едно привличане? Зрителите със сигурност ще станат свидетели на една страхотна любовна авантюра, краят на която става известен на финала на филма.

   В Лицето на любовта главните актьори ни отвеждат в един свят, който със сигурност е добре познат на много хора. Влюбването в някого може завинаги да преобърне живота, но невинаги в добра посока. Точно от това се страхува и Ники, когато вече е осъзнала, че изпитва сериозни чувства към непознатия. Дали тяхната авантюра ще приключи също толкова бързо, колкото започва или ще се задълбочи и постепенно ще прерасне в истинска любов? Отговорът на този и още много други въпроси ни дават Уилямс, Харис и Бенинг, които заедно са невероятен екип и предоставят на зрителите възможност да ги видят в пълния им блясък. Невероятният комик Уилямс за пореден път блести с ролята си и въпреки че вече не е между живите, всичките му филми се радват на огромен интерес от страна на зрителите по целия свят.

Посетен: 2190