Лудик

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Лудик е страхотен криминален филм, в който не липсват и драматичните и непредвидими обрати. На 26-ти август премиерата на филма развълнува много хора по света, в това число и публиката в страната. През годините не са един и два такива филми, които са с участието на знакови актьори. В този сюжет обаче има нещо наистина иновативно и това е начинът, по който процедират главните герои в зависимост от ситуацията на момента. Кой е героят във филма – бащата или синът и има ли това значение в крайна сметка? Не са споменати имената на режисьор и сценарист, което едва ли е направено поради липса на достъп до такава информация. Вероятно основанията са други, но няма как да ги знаем.

       Лудик е историята на един отвлечен млад мъж, за освобождаването на когото се иска голяма парична сума. За щастие баща му има всичките пари на света, откакто активно се занимава с търговия на мебели. Превърнал се в истински магнат, влиятелният мъж няма да се поколебае да използва връзки и влияние на всяко възможно ниво. За да освободи от лапите на престъпниците сина си, магнатът се свързва с хората си от границата. Там се прекарват диаманти и се доставят оръжия, а може би точно това искат бандитите. Въпросът е какво ще направят, след като ги получат? Те могат или безцеремонно да убият жертвата си, или да изчезнат с плячката и всеки да продължи по пътя си, сякаш нищо никога не се е случвало.

Жанр: Драма филми Криминални филмиГледано: 47

Лудик