Лудисея

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Във филма Лудисея за пореден път се вижда геният на българското кино, което в последните десетина и повече години неуморно твори и радва публиката. От всички жанрове вече има доказано добри попадения, а настоящото се бори за признание в драма и романтика. И двете са силно застъпени в сюжетната линия, която дължим на Дензъл Ребеловски. За мнозина това име е все още недостатъчно известно, но може би точно този сценарий ще го изстреля на върха. А Ивайло Спасов също заслужава поздравленията на аудиторията, тъй като е режисьор и няма начин да не е участвал в избора на изпълнителите на главни роли. Борис Кашев, Светослав Янков и Анна – Мария Чернева са част от хората, които ще видим като екранни партньори.

      Лудисея е разказ за Стела и Мишо, които се срещат по стечение на обстоятелствата и като всички млади хора се впускат с пълни гърди към живота. Хубаво е, когато най-красивото и чисто нещо още предстои, вместо да е безвъзвратно отминало и да нямаме шанс да го преживеем отново. Може би точно това не осъзнават или съзнават прекалено добре двамата. Смисълът е в намирането на пътя и неотклонното му следване поне до момента, в който наистина се налага промяна. Но докато тя дойде, щастието ще е пълно. Всеки от нас тръгва и върви по пътя си, който рано или късно свършва. Само ние обаче го държим в ръце и можем да направим така, че той да е пълен със спомени и красиви мигове.

Жанр: Драма филми Романтични филмиГледано: 51

Лудисея