Любов в града на ангелите

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Любов в града на ангелите е супер интересна романтична комедия, която не бива да пропускаме, особено при положение, че сме фенове на двата жанра. Така че сега е редно за всички почитатели, а и за зрителите по света като цяло, да се даде нужната информация за проекта, от която да се добие представа за неговата същност. На първо място се набива на очи фактът, че в описанията липсват имената на сценарист и режисьор. Не така обаче стоят нещата с изпълнителите на главни роли и с датата, на която би следвало да се състои официалната премиера. 28-ми септември е денят, в който руският филм ще направи дебютното си появяване. Партньори на големия екран са Андрей Свиридов и Наталия Рудова.

   Любов в града на ангелите ни показва Лос Анджелис в пълния си блясък, но той крие и немалко тъмни страни. Така например освен припевите на океана и красотата на вълните, ще видим и обтегнатите поне на първо време отношения между двама млади влюбени. Първата им среща е повече от кошмарна, защото се провежда във възможно най-лошото кафене на града, избрано от момчето. Нормално е при това положение мадамата да прояви нетактичност, като изхвърли подарения букет в кофата за боклук. Може ли една любов да се разбие на пух и прах преди още да се е зародила или точно защото вече е факт нищо не може да й попречи? Това ще разберем, ако гледаме филма не само в деня на премиерата, но и впоследствие.

Жанр: Романтични филми Филми с комедияГледано: 85

Любов в града на ангелите