Любовта на Силви

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Харлем през 50-те години не е такъв, какъвто вероятно днес го познават много от американците и чужденците. Посетителите му в действителност са много на брой, а не са малко и постоянните му жители. Но във въпросната епоха на мода са грамофоните и грамофонните плочи, с които филмът Любовта на Силви има особено силна връзка. Тя всеки ден отваря магазина, притежаван от баща й и продава различни музикални артикули на клиентите. По-късно в живота й се намесва мъж, свирещ виртуозно на саксофон. Двамата са събрани от очарованието си към музиката, но тя засега не може да им отвори пътя на любовта. Кариерите им вместо това ги отдалечават неспасяемо един от друг и може би завинаги..

      Но все пак има време любовта на Силви да е красива и изживяна, така че тя да бъде щастлива и обвързана жена. Дали подобно нещо ще се случи, са разбрали вече голяма част от зрителите по света. На 27-ми януари беше световната премиера на тази романтична драма, режисирана от Юджийн Аш. Същият Аш е написал и сюжетната линия, но едва ли замисълът му би успял напълно без великолепната игра на изпълнителите на двете главни женски роли. Едната от тях – Ева Лонгория, познаваме много добре от култовия сериал Отчаяни съпруги. А Теса Томпсън май влиза под кожата на Силви, за да се бори с всички сили за щастието си. То е на път да се изплъзне, но все пак още се вижда на хоризонта.

Жанр: Драма филми Романтични филмиГледано: 162

Любовта на Силви