почивка

Режисьор: Томи Уиркола

                В ролите: Вегър Хол, Ерджан Гамст, Мартин Стар, Жозелин ДеБоар, Ингрид Хас, Стиг Фрод Хенриксен, Кристофър Джонър, Амрита Ачария, Карл-Магнус Аднер, Лофей Елиасдотир, Кристиан Фигеншоун, Шарлот Фрогнер, Ингар Хелге Гимле и др.

 

   Червени срещу мъртви ще бъде култов сблъсък, който за нищо на света не трябва да се пропуска от членовете на зрителската аудитория. Томи Уиркола е режисьор на тази изключително успешна продукция, която ще държи буден интереса на гледащите до самия край. Всички, които са почитатели на хоръра, определено няма да съжаляват за направения избор. Вегър Хол, Кристофър Джонър, Шарлот Фронгер и още много други актьори взимат участие в невероятния филм, един от най-добрите за настоящата година. През какви изпитания ще преминат главните герои и ще доживеят ли да видят щастливата за тях развръзка? Това определено ще им бъде трудно, но те просто нямат друг избор. Изпитанията следват едно след друго, като всяко следващо е по-сложно от предишното.

    Мартин и неговите приятели ще преживеят неща, които много хора не са в състояние да предвидят. Това е напълно нормално – в изживяванията влизат неща като разчленено от зомбита момче и убито по жесток начин момиче. Жената всъщност се оказва приятелката на Мартин, която е убита с брадва и трион. Известен е и извършителят на престъплението – това е самият Мартин. С триона той е отрязал ръката на приятелката си, но какви са мотивите за това убийство. Междувременно зомбита убиват най-добрия му приятел, което дава повод на главния герой да бъде силно разстроен. Това е само началото на най-лошия период от живота на Мартин и компания. Те ще се изправят заедно срещу проблемите, преодоляването на които обаче е поставено под сериозно изпитание. Мъртвешки сняг 2 определено ще направи добро впечатление на всички, които обичат хорърите с елементи на комедия. Съчетанието между тези два жанра не е лека задача, но режисьорът се справя с нея по блестящ и оригинален начин.

 Посетен: 1440