Майстори на напитки

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     На 28-ми октомври започва поредното реалити шоу, известно по света и имащо за цел да привлече вниманието на зрителите. Дали ще видим подобно издание и на родна почва или за това все още има време? Майстори на напитки вече има сериозна реклама и може да се каже, че няма да остане без интерес от страна на хората. Ако тези хора са фенове на екзотичните и трудни за приготвяне коктейли, това е точното място. Защото във всяка една от сериите участниците ще трябва да се борят за оценките на журито и да правят напитки от световна класа. За всеки гледал кулинарно шоу е ясно, че и тук журито няма да си поплюва и ще реже крилата на участниците.

      Майстори на напитки ще осигури на някого от 12-те участници едновременно голяма парична награда и титла, с която той или тя ще може да работи професионално или да развива собствен бизнес с питиета. Не е лесно да се приготви нещо за пиене, което да задоволи вкуса на определен кръг от хора. А масовите барове и ресторанти далеч не са местата, където може да се съди за качеството на храни и напитки. Това става единствено и само, ако дадено заведение има звезди или препоръки или пък сертификати. Точно това ще опитат да постигнат хората в шоуто – да станат най-добрите миксолози и да променят представите ни за питиетата като нещо, на което можем с право да се наслаждаваме и да го ценим.

Жанр: СериалГледано: 57

Майстори на напитки