Менюто

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Ралф Файнс влиза в ролята на прословут майстор готвач в ресторант само за избрана и изискана клиентела. Заведението за хранене е не просто скъпо, но се намира на трудно достъпен остров. Повече от ясно е, че клиентите тук са от средите на хайлайфа, а двойката главни герои нямат търпение да опитат деликатесите. Ключът явно се крие в подправките, но менюто е лично негово творение и той единствено знае какво предлага всяка една гозба. Това, което не знае двойката е, че много скоро ще бъде застигната от най-големите проблеми в живота си. Има ли изход за тях или всеки прекрачил прага на ресторанта е обречен повече да не види лъчите на слънцето и да се прости със съществуването?

      Менюто е трилър с елементи на ужаси, но все още е рано да кажем какво да очакваме по отношение на развръзката. Това е донякъде нормално за света на киното, още повече, че продукцията е нова. Тя предстои да излезе на голям екран не по-рано от осми ноември, и то в световен мащаб. Българската публика ще трябва да изчака още девет дни, за да се присъедини към ресторанта на Файнс. Много въпросителни остават неизяснени, но в списъка на изпълнители на главни роли виждаме много млади и перспективни актьори. Все пак Файнс блести над всички останали, а една от най-култовите му и запомнящи се роли е в Краят на аферата от 1998-ма. Тогава зрителите видяха колко талант има в този великолепен и доказан вече актьор.

Жанр: Трилъри Филми на ужаситеГледано: 131

IMDB: The Menu (2022) on IMDb
Менюто