Минутата, в която се будиш мъртъв

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

       Морган Фрийман изпълнява една от главните роли в трилъра Минутата, в която се будиш мъртъв. Този филм е един от още новите за годината, която вече върви към края си. На четвърти ноември очакваме премиерата на продукцията, но на този етап се знае сравнително малко за детайлите на сюжета. Майкъл Мелър е един от хората, които участват пряко и в писането на сценария. Но на първо място това е режисьорът, така че всяка сцена минава през него. Какво в крайна сметка ще се случи в едно населено малко място на юг? Там двама души ще тръгнат на война и няма да се спрат, докато единият не загуби..

       Минутата, в която се будиш мъртъв, е едновременно трилър и разказ за финансовите измами и спекулации. За съжаление и днес много хора губят парите си в резултат на измами и схеми с пирамидални структури, обещаващи бързи и лесни печалби. Но ето че идва момент, в който един посредник на борсата ще опита да си върне изгубеното. Неговият враг в случая е съсед, живеещ наблизо и следователно добър познат. Или точно играчът на борсата е печеният мошеник? Това е една от големите въпросителни във филма, както и каква е ролята на Фрийман. Така или иначе ни очаква нещо незабравимо, защото чернокожият ветеран още има какво да даде на публиката и това е поредната му заявка за това, че няма намерение да спира с киното.

Жанр: ТрилъриГледано: 139

IMDB: The Minute You Wake up Dead (2022) on IMDb
Минутата, в която се будиш мъртъв