Мисията невъзможна 5

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

   Едва ли има някой член на зрителската аудитория, който да не е чувал заглавието Мисията невъзможна. Това се отнася дори и за онези зрители, които не си падат особено много по екшън трилърите. Факт е обаче, че този филм успя да развълнува много хора по целия свят с невероятно напрегнатите си и динамични серии, в които главната роля изпълнява Том Круз. За петата част на поредицата отново Круз е човекът, натоварен с изпълнението на поредната трудна и почти невъзможна на пръв поглед мисия. Как ще се справи с това предизвикателство и няма ли да му бъде трудно да се бори непрекъснато? Дори и да е така, героят му е свикнал с това животът му постоянно да виси на косъм. Дълго чаканият премиерен ден на продукцията е 25 декември. Очертава се една изключителна коледа както за родната, така също и за световната аудитория.

    Освен Том Круз, на екрана ще видим още добре познати ни актьори от областта на киното. Това са например Алек Болдуин и Джереми Ренър, а също така роля получава и Шон Харис. Какво ще се случи този път и най-важното – защо се налага поредната невъзможна мисия да бъде изпълнена? На този етап все още липсват достатъчно детайли и информация за сюжета, но това, което се знае, е достатъчно да събуди любопитството на зрителите. Така например действието ще се развива на цели три места – в Мароко, Виена и Лондон. Ето защо ни очаква едно невероятно приключение, чийто мащаби ще се разпрострат до различни точки на света. Мисията невъзможна 5 по всяка вероятност ще се бори за най-добър екшън за 2015-та, а до деня на премиерата със сигурност ще станат ясни още неща по отношение на сюжета. Круз и компания ще ни потопят в своя свят, пълен с опасности и трудни препятствия.

Жанр: Екшън филми ТрилъриГледано: 157

Мисията невъзможна 5