Моят полицай

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

      Моят полицай е разказ за общо трима души, всеки един от които явно е свързан неразривно с ченгето Патрик. На първо място това е самият младок полицай, но под какъв предлог е пратен в дома на Том и Марион? Тази обикновена британска двойка или има проблеми със закона, или корените ѝ с Патрик са свързани с нещо съвсем различно. Това е големият въпрос в британския филм – защо един полицай си прави труда да дойде до къщата на двойката? След неговото посещение животът на нито един няма да е вече същият – въпросът е в каква посока ще поеме. Може би е дошло времето не точно за разплата, а за осмисляне на житейските истини. 

      Моят полицай вече е с насрочена дата за световна премиера – 20-ти октомври. Остава малко повече от месец до момента, в който ще можем да се насладим на сюжета отблизо. Тук е мястото да се споменат още няколко имена, първото от които на Харви Стайлс. Това е още един от изпълнителите на главни роли, но кои тогава са режисьорът и авторът на сценария? За щастие те са известни на публиката, а и в този случай имената им не остават скрити. Рон Нисуанър се изявява като автор на сюжета, а режисурата е поета от Майкъл Грандейк. Какво успяват да сътворят и ще оправдаят ли очакванията на зрителите? Жанрът не е криминален трилър, а романтична драма въпреки наличието на полицай в дома на главните и може би обичащи се герои.

Жанр: Драма филми Романтични филмиГледано: 49

Моят полицай