Момичето от Плейнвил

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

     Момичето от Плейнвил стана известно на целия свят с това, че докара гаджето си до самоубийство. Проблемът с доброволното отнемане на живота сред младите хора е отдавнашен проблем не само в Америка, но и в почти всички останали държави по света. Мишел Картър определено е жена, която е в състояние да накара мъжете да се откажат от този живот и да потърсят спасение в отвъдния свят. Рой прави точно това, но цялата тази трагедия разтърсва дълбоко абсолютно всички, които са я видели отразена в медиите. Скандалът се разраства и впоследствие на момичето е повдигнато обвинение. Въпросът е влиза ли в затвора, остава ли на свобода и гледа ли се още делото?

     Ел Фанинг изпълнява една от главните роли в Момичето от Плейнвил, а това е всъщност биографична драма с много елементи на криминале. В реалната история са използвани факти от разследването, както и медийни изявления по случая. Знае се и датата на световната премиера на продукцията – 29-ти март. Това е след горе-долу три седмици, а за зрителите има достатъчно време да не пропуснат деня на премиерата. В основата на всичко е как съобщенията в чатове по Вайбър, Месинджър или Туитър могат да въздействат на хората. Днес едва ли има някой, който да не е регистриран в мрежата и да си чати с хора по целия свят. Дори интимните партньори го правят, а в случая на Мишел и Роб нещата окончателно излизат от контрол.

Жанр: Биографични филми Документални филми Криминални филмиГледано: 162

Момичето от Плейнвил